Preturi si Livrare

Toate materialele prezentate pe site SUNT PE STOC.
Preturile afisate pe site-ul artamonumentala.ro sunt exprimate in EUR. Solicitarile de plata se vor face in EUR dar vor fi platite in RON la cursul BNR din data platii. Pretul afisat este in Euro pentru facilitarea platilor prin PayPal.

Toate preturile contin TVA. Comanda minima este de 24 euro.
Livrarea se face in ziua comenzii (in zilele lucratoare). Toate comenzile facute pana in ora 13 vor ajunge la destinatie a doua zi (in orice localitate de pe teritoriul Romaniei). Plata se poate face in sistem RAMBURS prin TRANSFER BANCAR sau prin PAYPAL.

Preţuri produse - Toate preturile afisate pe www.artamonumentala.ro sunt afisate in EURO si in RON, si au toate taxele incluse. Preturile sunt afisate in Euro pentru a facilita plata online prin intermediul PayPal. Daca optati pentru aceasta medoda de plata, dupa efectuarea comenzii veti primi o cerere de plata din partea societatii Arta Monumentala pentru ca sa puteti plati in contul nostru PayPal:arta@artamonumentala.ro.

Taxa de transport si taxa pentru plata ramburs nu este inclusa in pret .Acestea se achita direct la firma de coletarie care va va aduce comanda. 

Livrare - Taxa de transport - Livrarea se face numai prin coletarie rapida in termen de maxim 24 de ore de la momentul  comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului. Comenzile efectuate sambata si duminica vor fi expediate luni. Comenzile efectuate pana la ora 13 sunt expediate in ziua respectiva, comenzile efectuate dupa ora 13 urmand a fi expediate a doua zi.

Costuri de livrare

Toate produsele for fi expediate prin programul PARTENER al firmei de curierat Fan Curier http://www.fancourier.ro/ .

Serviciul ramburs
- 12 RON + 2% din valoarea declarată/ expediere (include şi asigurarea 100% a expedierilor)

TARIFELE NU CONTIN TVA! SE MAI ADAUGA INDICE COMBUSTIBIL  ( vezi http://www.fancourier.ro/ )

ZONE FAN CURIER vezi la http://www.fancourier.ro/

Modalitati de livrare - Livrarea comenzilor se efectueaza numai prin coletarie rapida. Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Conditii speciale - In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.