Adeziv Medium 200

200M Safe2Bond Adeziv MEDIUM pentru lumina alba 200 grame

Adauga in cos
  • Descriere
  • Mai mult

Adeziv lipire STICLA/STICLA ce poate fi folosit atat cu lampa UV cat si cu o lampa cu neon obisnuit.

Adezivul suplimentar se întărește ca o pelicula ce poate fi îndepărtata foarte ușor.

SPECIFICATIILE PRODUSULUI

SAFE2BOND MEDIUM este un adeziv pentru sticlă cu vâscozitate medie. Lipește la 470nm

PROPRIETĂȚI LICHID

O parte adezivă. Se întărește la 470nm

Aspect: Clar, incolor

Punct de aprindere: 97 ± 1,5 ° C

Densitate: 1,0757 (g / cm3)

Termen de valabilitate: 12 luni, nedeschis

PROPRIETĂȚI POLIMER

Aspect: Clar, incolor

Indicele de refracție: 1,4663

Timpul complet de lipire: 30 de secunde

PERFORMANȚĂ

Viteza de întărire (folosind lampă cu vapori de mercur de 125 watt @ 2 cm)

Tratamentul inițial: 15 secunde

Tratament complet: 30 de secunde

Rezistență la forfecare și rezistență la tracțiune TBA

STOCAREA PRODUSULUI

Păstrați în poziție verticală în recipientele originale, închise, într-un loc bine ventilat, rece și uscat, între 5 și 20 ° C. Protejați produsul de căldură

și lumina soarelui Refrigerarea poate prelungi termenul de valabilitate.

Producător: J & S Adhesives Ltd, Lancaster Court, Coldham Road Industrial Estate, Coningsby, Lincs LN4 4SE, Marea Britanie

Instrucțiuni pentru folosirea adezivului Safe2Bond

Acesta este un adeziv special, creat pentru lipirea seturilor fațetate pe sticlă (lipire sticlă pe sticlă). De remarcat că acest produs nu necesită să achiziționați o lampă UV ci o lampă obișnuită care funcționează cu lumină albă. Safe2Bond este un adeziv cu vâscozitate redusă LOW sau cu viscozitate medie MEDIUM.

Timpul de uscare este de 15 – 20 de secunde. Adezivul suplimentar (care rămâne lichid la adezivul LOW) poate fi îndepărtat foarte ușor cu o cârpă sau cu șervețele de hârtie. Adezivul suplimentar de la adezivul MEDIUM devine ca o pelicula ce poate fi tăiată și îndepărtată extrem de simplu. Este foarte important ca atunci când folosim adeziv sticla să fie curată și foarte bine degresată. Cel mai bine este atunci când sticla a fost spălată sau trecută printr-un jet de apă. Mulți oameni folosesc produse de curățat sau spirt pentru a degresa suprafața de lucru. Este important să reamintim posibilele reacții ale agenților de curățare care se folosesc pentru degresarea sticlei:

Agentul de curățare poate lăsa reziduri iar acest lucru poate avea 2 consecințe. Primul ar fi ca adezivul să nu aibă aderență perfectă cu suprafața sticlei, rezidurile împiedicând acest lucru. Baza de alcool a agentului de curățare, prin evaporare, va atrage praful pe suprafața sticlei. Aceste particule nu vor fi vizibile imediat însă se va vedea acest lucru atunci când adezivul va fi aplicat (va fi prins între adeziv și sticlă).

Sticla și piesele fațetate trebuie să aibă temperatura camerei din același motiv pentru care schimbările extreme de temperatură (rece, cald) ar putea atrage de asemenea praful pe suprafața sticlei și a piesei fațetate.

Pregătirea adezivului

Adezivul trebuie depozitat într-un loc ferit de razele solare, într-un spațiu răcoros. Adezivul de aplicat trebuie să aibă temperatura camerei. Dacă adezivul va fi prea rece vâscozitatea lui va fi foarte ridicată așa că și procesul de întărire va avea durată mai mare.

Nu agitați sticla cu adeziv deoarece se vor forma bule de aer care vor fi foarte greu de îndepartat.

Adezivul trebuie aplicat ori direct pe suprafața de sticlă ori pe piesa fațetată. Este alegerea fiecăruia.

Trebuie să folosiți suficient adeziv ca să vă asigurați că surplusul va ieși pe marginile piesei fațetate putând fi astfel îndepărtat. Daca nu folosiți suficient adeziv, atunci când adezivul se usucă sub piesa fațetată va avea un aspect inestetic. Deși este transparent, adezivul lasă urme ce nu mai pot fi îndepărtate după uscare. Foarte important este ca adezivul să cuprindă toată suprafața piesei fațetate. Deși este perfect transparent, dacă nu este aplicat corect adezivul va avea un aspect mai mult decât inestetic. Piesa ce se aplică pe sticlă trebuie apăsată cu mare delicatețe pentru a îndepărta orice bulă de aer dar și excesul de adeziv care trebuie să depășească marginile piesei ce se aplică. Dacă apăsați prea tare riscați să scoateți prea mult adeziv și astfel lipirea va fi compromisă.