Termeni si Conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie de pe site sau intrerupe orice activitate pe site.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Arta Monumentala SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Arta MonumentalaSRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Arta Monumentala SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la
arta@artamonumentala.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma Arta Monumentala isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Ultima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".  
 
Confidentialitatea datelor 
Arta Monumentala duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Arta Monumentala se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Arta Monumentala SRL si
www.artamonumentala.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.  

Pentru a vedea politica de prelucrare a datelor personale vizitati https://artamonumentala.ro/contents/ro/d190833446_CONFIDENTIALITATE.html
 
Actualizarea site-ului 
Site-ul este actualizat zilnic de Luni pana Vineri in functie de cantitatea de informatie care trebuie revizuita. In eventualitatea unei comenzi la un produs al carui pret nu a fost actualizat conform ofertei din ziua respectiva, acesta va fi actualizat automat de persoana care proceseaza comenzile si veti fi informat despre acest fapt in momentul validarii telefonice a comenzii. 
 
Prezentarile pentru produse 
Prezentarile de produse din paginile site-ului
www.artamonumentala.ro sunt cu scopul de a oferi vizitatorilor informatii aditionale si opinii profesionale. Arta Monumentala nu intentioneaza in nici un fel sa induca un potential client in eroare si de aceea orice decizie de cumparare nu trebuie luata exclusiv pe baza unei fotografii de produs.  
 
Pretul produselor 
Preturile finale vor fi exprimate in lei noi (RON), incluzand TVA 19%. Preturile exprimate in Euro reprezinta preturile de referinta. In eventualitatea unui produs afisat cu un pret incorect datorita erorilor de tip tipografic, informational, tehnic etc., Arta Monumentala isi rezerva dreptul de a refuza / anula orice comanda pentru acel produs si va proceda in cel mai scurt timp la corectarea / eliminarea greselii respective. Contravaloarea comenzilor poate fi achitata doar in Lei (RON). 
 
Procesarea comenzilor 
Comenzile sunt procesate (validate si livrate) in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi 2 zile lucratoare incepand de la lansarea comenzii si / sau receptionarea banilor in contul Arta Monumentala SRL. Confirmarea existentei in stoc a produsului (produselor) comandat(e) este facuta in momentul validarii comenzii. Comenzile sunt onorate in ordinea primirii lor si exclusiv in limita stocului disponibil. In situatii exceptionale (perioade de varf, stoc zero, vacante, comenzi speciale, etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de validare si livrare a comenzilor.
Comenzile nu sunt procesate in weekend-uri. 
 
Schimbarea si anularea comenzilor 
Este posibila schimbarea sau anularea la cerere a comenzilor exceptie facand cazurile in care comanda respectiva a fost deja livrata. Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati telefonic (0746-014567) in intervalul orelor de lucru: Luni - Vineri: 10:00 - 17:00. 
 
Promotii si oferte speciale 
Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv in limita stocului disponibil.  
 
Declinarea responsabilitatii 
Arta Monumentala SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Arta Monumentala incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului de produse aflate in baza noastra de date, Arta Monumentala nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora. 
 
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii Arta Monumentala SRL. 
 
Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Arta Monumentala SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Termeni pentru returul produselor

1.Garantii.
Produsele comercializate de catre SC Arta Monumentala SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
2.Renuntarea la cumparare.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la incheierea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil). Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000.

Pentru a va bucura pe deplin de produsul achizitionat sau de a evita solicitari nejustificate, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile si recomandarile producatorului inainte de a folosi produsul.

3.Retururi.
Toate produsele cumparate trebuie verificate in ceea ce priveste modelul cumparat, integritatea si aspectele estetice si exterioare in momentul ridicarii de la sediu si/sau primirii prin curier, in cazul unor probleme sau defecte exterioare intocmindu-se un proces-verbal cu curierul care a adus produsul. Orice reclamatie ulterioara in ceea ce priveste integritatea exterioara, aspectul, culoarea, modelul sau defectiunile care nu pot fi acoperite prin certificatul de garantie si/sau care se datoreaza unor forte exterioare, de orice natura, nu va fi luata in considerare.

Utilizarea necorespunzatoare a produselor atrage anularea garantiei acestor produse.
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

4.Dispozitii finale.
www.artamonumentala.ro are dreptul rezervat de a face orice modificari ale acestor prevederi sau a site-ului , fara a notifica in prealabil vreun utilizator.
Daca una din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida , aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte.